Contact en aandacht

Medewerker middencomplexe ambulancezorg

Wat moet je als ambulancemedewerker middencomplexe ambulancezorg in huis hebben?

De ambulance voor middencomplexe ambulancezorg wordt ingezet voor de planbare ambulancezorg. Het team op deze ambulance bestaat uit een verpleegkundige en een chauffeur die opgeleid zijn voor middencomplexe ambulancezorg.

Met aandacht

Als ambulancemedewerker zie je wat de patiënt nodig heeft en speel je daar op in. Contact en aandacht zijn daarin de rode draad. Als verpleegkundige van de ambulance voor middencomplexe ambulancezorg ben je tactvol, kun je goed luisteren en heb je oog voor de situatie van de patiënt en zijn of haar naasten. Als chauffeur zorg je ervoor dat het vervoer van de patiënt veilig en zo comfortabel mogelijk is.

Laagcomplexe en middencomplexe ambulancezorg

Als verpleegkundige op de ambulance voor middencomplexe ambulancezorg ben je in staat om laagcomplexe en middencomplexe zorg te verlenen. Voor vertrek check je of de patiënt stabiel is om te vervoeren en controleer je de vitale functies. Als het nodig is, continueer je O2 (zuurstof) en sondevoeding. Je bent in staat om infuus of medicatie te geven. Onderweg observeer je de patiënt en houd je de stabiliteit in de gaten. Als de patiënt onderweg verslechtert, roep je een spoedambulance op.

Competenties: hulpvaardig, inlevingsvermogen, zorgvuldig, besluitvaardig, tactvol, verantwoordelijk en uitstekende communicatieve vaardigheden.

Functie-eisen chauffeur middencomplexe ambulancezorg:

  • minimaal MBO niveau 3, rijbewijs C, rijbewijs C1 is een pre, EHBO met AED en reanimatie.

Functie-eisen verpleegkundige middencomplexe ambulancezorg:

  • minimaal MBO-V (niveau 4); rijbewijs B; klinische ervaring vereist met voorkeur cardiologie.

Klik hier voor ons actuele vacatureoverzicht >>