Werk dat er toe doet!

Werken bij Kijlstra

Werk je bij Kijlstra? Dat betekent dat je hart hebt voor je vak én voor mensen. Je steekt graag de handen uit de mouwen en je vindt persoonlijk contact belangrijk. Extra is bij ons de standaard!

Wie wij zijn? We zijn een familiebedrijf met een lange geschiedenis. Al sinds 1930 en vier generaties lang, vinden we innovatie en gedrevenheid net zo belangrijk als menselijkheid en betrokkenheid. Wat ooit begon als eenmanszaak is inmiddels uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf waar 250 collega’s aan onze ambulancezorg en ruim 125 aan ons zorg- en personenvervoer.

Extra is onze standaard

Kies je voor Kijlstra? Dan zet je graag een stapje extra. Je houdt van werken in een open en persoonlijke sfeer. Daarnaast zijn er bij ons volop kansen en mogelijkheden om te doen waar jij goed bent en om te blijven leren.

Hoe drukker op de weg, hoe leuker hij het vindt. Pieter Scherjon werkt als ambulancechauffeur op de spoedambulance. Hij ziet het als een uitdaging om te zorgen voor aangenaam vervoer. “Als mensen pijn hebben of misselijk zijn, kan ik als chauffeur zorgen voor een zo comfortabel mogelijke rit. Door weinig te remmen – dus ver vooruit te kijken – en het gas geven te doseren.”

 

Pieter Scherjon, ambulancechauffeur
Vacatures
Bij Kijlstra wil je werken
  • Conciërge (28 tot 36 uur per week)
    Ben jij een echte aanpakker, die fluitend naar het werk komt? Zie jij het werk liggen en heb je twee rechterhanden? Kom bij ons werken als conciërge!
    Lees meer Alle vacatures
  • Ambulanceverpleegkundige Ameland
    Ambulancezorg is mooi en belangrijk mensenwerk. Op Ameland geldt dat eens te meer. Omdat een ziekenhuis niet onder handbereik is, werk je hier intensiever samen met je ketenpartners.
    Lees meer Alle vacatures