Werk dat er toe doet!

Werken bij Kijlstra

Werk je bij Kijlstra Ambulancezorg? Dat betekent dat je hart hebt voor je vak én voor mensen, je graag de handen uit de mouwen steekt en je persoonlijk contact belangrijk vindt.

We zijn een familiebedrijf met een lange geschiedenis. Al sinds 1930 en vier generaties lang, vinden we innovatie en gedrevenheid net zo belangrijk als menselijkheid en betrokkenheid. Wat ooit begon als eenmanszaak is inmiddels uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met ambulancezorg en personenvervoer.

Extra is onze standaard

Kies je voor Kijlstra? Dan is extra ook jouw standaard. Je vindt het vanzelfsprekend om patiënten, slachtoffers en naasten de beste zorg en ondersteuning te bieden. Je houdt van werken in een open en vertrouwelijke sfeer. Daarnaast zijn er bij ons veel kansen en mogelijkheden.

‘Ik werk bij Kijlstra omdat het een familiebedrijf is waar goed voor mensen gezorgd wordt.’

Lees het volledige verhaal van Jelmer Boonstra.

 

Jelmer Boonstra, ambulancechauffeur
Vacatures
Bij Kijlstra wil je werken
 • Medewerker P&O - L&O (24 uur per week)
  Ben jij een kei in plannen, organiseren en administreren? Maak werk van je talent als medewerker P&O-L&O bij Kijlstra!
  Lees meer Alle vacatures
 • Ambulanceverpleegkundige in opleiding (nieuwe instroom-eisen)
  Ben jij MBO of HBO-verpleegkundige met de ambitie om bij de ambulance te werken en een opleiding te volgen? Pak je kans!
  Lees meer Alle vacatures
 • Ambulanceverpleegkundige
  Zet jij graag een stapje extra voor onze patiënten? En zie je jouw toekomst in de acute zorg? Kom werken bij Kijlstra Ambulancezorg!” . Het is mooi en belangrijk werk. Soms maak je echt het verschil tussen leven en dood. Kijlstra biedt mij een geweldige werkomgeving waar ik het beste uit mezelf kan halen. Het materiaal is top, maar belangrijker nog vind ik de grote collegialiteit. Extra is echt onze standaard.
  Lees meer Alle vacatures
 • ambulanceverpleegkundige
  Ambulanceverpleegkundige Ameland
  “Kom zelf ervaren wat een geweldige werkplek Ameland is!” - Theunis Doornbos, teamleider regio Noord. Ambulancezorg is mooi en belangrijk mensenwerk. Op Ameland geldt dat eens te meer. Want de situatie daar is net iets anders dan aan de wal. Omdat een ziekenhuis niet onder handbereik is, werk je intensiever samen met je ketenpartners.
  Lees meer Alle vacatures