Werk dat er toe doet!

Werken bij Kijlstra

Werk je bij Kijlstra Ambulancezorg? Dan heb je hart voor je vak én hart voor mensen, steek je graag de handen uit de mouwen en vind je (het geven van) persoonlijke aandacht belangrijk.

We zijn een middelgroot familiebedrijf met ruim 300 medewerkers. In 2020 bestaan we 90 jaar, we gaan dus al een tijdje mee. Al sinds 1930 en vier generaties lang, vinden we innoveren en gedrevenheid net zo belangrijk als menselijkheid, betrokkenheid en bevlogenheid. Dat zien we ook terug in onze mensen. Wat ooit begon als eenmanszaak is inmiddels uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met ambulancezorg en personenvervoer.

Extra is onze standaard

Kies je voor Kijlstra? Dan is extra ook jouw standaard. Voor jou is het vanzelfsprekend om patiënten, slachtoffers en naasten onder alle omstandigheden de beste zorg en ondersteuning te bieden. Je houdt van werken in een open en vertrouwelijke sfeer. Daarnaast is er oog voor jou als werknemer en zijn er bij ons veel kansen en mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.

‘Ik werk bij Kijlstra omdat het een familiebedrijf is waar goed voor mensen gezorgd wordt.’

Lees het volledige verhaal van Jelmer Boonstra.

 

Jelmer Boonstra, ambulancechauffeur
Vacatures
Bij Kijlstra wil je werken
 • Teamleider Meldkamer Ambulancezorg (32 uur)
  Voel jij je aangetrokken tot de dynamische en uitdagende wereld van de ambulancezorg? Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière? Kom dan werken als teamleider ambulancezorg bij de meldkamer.
  Lees meer Alle vacatures
 • Verpleegkundig centralist
  Ben jij die onmisbare spil tussen hulpvragers en de ambulancezorg? En kun jij goed luisteren, doorvragen en snel schakelen? Wij zoeken voor de meldkamer ambulancezorg Noord-Nederland verpleegkundig centralisten.
  Lees meer Alle vacatures
 • Ambulanceverpleegkundige
  Zet jij graag een stapje extra voor onze patiënten? En zie je jouw toekomst in de acute zorg? Kom werken bij Kijlstra Ambulancezorg!” . Het is mooi en belangrijk werk. Soms maak je echt het verschil tussen leven en dood. Kijlstra biedt mij een geweldige werkomgeving waar ik het beste uit mezelf kan halen. Het materiaal is top, maar belangrijker nog vind ik de grote collegialiteit. Extra is echt onze standaard.
  Lees meer Alle vacatures
 • Ambulanceverpleegkundige Ameland
  “Kom zelf ervaren wat een geweldige werkplek Ameland is!” - Theunis Doornbos, teamleider regio Noord. Ambulancezorg is mooi en belangrijk mensenwerk. Op Ameland geldt dat eens te meer. Want de situatie daar is net iets anders dan aan de wal. Omdat een ziekenhuis niet onder handbereik is, werk je intensiever samen met je ketenpartners.
  Lees meer Alle vacatures