Van betekenis zijn

Werken in de ambulancezorg

Van betekenis zijn en een belangrijke bijdrage leveren aan de gezondheid van je medemens. Dat zijn de drijfveren om te werken als ambulancehulpverlener. Je bent zeker van je zaak, durft beslissingen te nemen en functioneert uitstekend in teamverband.

De ambulance wordt bemand door een chauffeur en een verpleegkundige. De zorgambulance wordt bemand door een begeleider en een chauffeur. Zij worden vanuit de meldkamer aangestuurd door een verpleegkundig centralist.

Speciale opleiding

Al onze chauffeurs, verpleegkundigen en centralisten hebben een speciale opleiding gevolgd, afgerond met een College Zorg Opleiding (CZO)-geaccrediteerd diploma.

Bekijk hier onze vacatures >>

Vacatures
Bij Kijlstra wil je werken
 • Voorzitter cliëntenraad RAV Fryslan
  Houdt u van pionieren en heeft u zin om vanuit een wederzijds vertrouwen te bouwen aan een goed functionerende cliëntenraad voor de ambulancezorg? Wij zoeken een Voorzitter voor de (nog op te richten) Cliëntenraad RAV Fryslân.
  Lees meer Alle vacatures
 • Verpleegkundig centralist Meldkamer Ambulancezorg
  Ben jij die onmisbare spil tussen hulpvragers en de ambulancezorg? En kun jij goed luisteren, doorvragen en snel schakelen? Wordt verpleegkundig centralist bij de Meldkamer Ambulancezorg Noord Nederland.
  Lees meer Alle vacatures
 • Ambulanceverpleegkundige
  Zet jij graag een stapje extra voor onze patiënten? En zie je jouw toekomst in de acute zorg? Kom werken bij Kijlstra Ambulancezorg!” . Het is mooi en belangrijk werk. Soms maak je echt het verschil tussen leven en dood. Kijlstra biedt mij een geweldige werkomgeving waar ik het beste uit mezelf kan halen. Het materiaal is top, maar belangrijker nog vind ik de grote collegialiteit. Extra is echt onze standaard.
  Lees meer Alle vacatures
 • ambulanceverpleegkundige
  Ambulanceverpleegkundige Ameland
  “Kom zelf ervaren wat een geweldige werkplek Ameland is!” - Theunis Doornbos, teamleider regio Noord. Ambulancezorg is mooi en belangrijk mensenwerk. Op Ameland geldt dat eens te meer. Want de situatie daar is net iets anders dan aan de wal. Omdat een ziekenhuis niet onder handbereik is, werk je intensiever samen met je ketenpartners.
  Lees meer Alle vacatures