Van betekenis zijn

Werken in de ambulancezorg

Van betekenis zijn en een belangrijke bijdrage leveren aan de gezondheid van je medemens. Dat zijn de drijfveren om te werken als ambulancehulpverlener. Je bent zeker van je zaak, durft beslissingen te nemen en functioneert uitstekend in teamverband.

De ambulance wordt bemand door een chauffeur en een verpleegkundige. Zij worden vanuit de meldkamer aangestuurd door een verpleegkundig centralist.

Speciale opleiding

Al onze chauffeurs, verpleegkundigen en centralisten hebben een speciale opleiding gevolgd, afgerond met een College Zorg Opleiding (CZO)-geaccrediteerd diploma.

Bekijk hier onze vacatures >>

Vacatures
Bij Kijlstra wil je werken
  • Regiomanager
    Krijg jij er energie van om het maximale uit jouw medewerkers te halen? Weet jij wat medewerkers nodig hebben om optimaal hun werk te kunnen doen? Wil jij samen met anderen werken aan het continu verbeteren van onze hoogwaardige ambulancezorg? Dan hebben wij een geweldige uitdaging voor jou als regiomanager.
    Lees meer Alle vacatures
  • Ambulanceverpleegkundige Ameland
    Ambulancezorg is mooi en belangrijk mensenwerk. Op Ameland geldt dat eens te meer. Omdat een ziekenhuis niet onder handbereik is, werk je hier intensiever samen met je ketenpartners.
    Lees meer Alle vacatures