Wij staan altijd voor u klaar

Nieuwsbericht

Kijlstra Wensambulance en Stichting Vaarwens maken zomerse vaartocht mogelijk

Mede dankzij Stichting Vaarwens en de inzet van onze Kijlstra Wensambulance konden twee ernstig zieke patiënten samen met hun familie genieten van een zomerse vaartocht. “De patiënt en de familie hebben genoten. Daar doen we het voor”, laten ambulancemedewerkers Lara en Anneke weten.

Bijzondere dag
Zij zorgden dinsdag 11 augustus voor het vervoer in de ambulance naar de boot en weer terug. Ook gingen ze mee aan boord, zodat ze indien nodig medische hulp konden verlenen. Zo’n dag maakt indruk. Lara: “Wat een bijzondere dag. Fijn dat we dit kunnen doen.”

Stichting vaarwens
Ook woensdag 5 augustus brachten ambulancemedewerkers van Kijlstra een patiënt naar de boot van Stichting Vaarwens.  De verslagen van deze dagen lees je op de website van de stichting. De verslagen van deze vaardagen lees je op de website van de stichting.

Vrijwillige basis
De ambulancemedewerkers gaan op vrijwilliger basis mee met de Kijlstra Wensambulance en Kijlstra stelt de ambulance beschikbaar. Ook de organisatie van stichting vaarwens draait bijna volledig op vrijwilligers.