Wij staan altijd voor u klaar

Nieuwsbericht

Doe mee aan de Kijlstra Kleurplatenwedstrijd en win een stoere ambulancebeer

Nu de scholen nog gesloten zijn en we zoveel mogelijk thuis moeten blijven, hebben we een nieuw idee bedacht voor onze Kijlstra kleurplatenwedstrijd. We hebben van onze grote kleurplaat die we naar basisscholen zouden sturen, nu 5 kleine kleurplaten gemaakt. Download hieronder een kleurplaat door er op te klikken en maak er iets moois van! In april en mei 2020 belonen we elke week de mooiste kleurplaat met onze stoere ambulancebeer!

Deel je kleurplaat met ons
We zijn natuurlijk heel benieuwd hoe de kleurplaten worden. Je kunt ze NIET bij ons brengen, maar we vinden het wel heel leuk om de kleurplaten te zien. Hoe? Maak een foto van je kleurplaat, zet deze op Facebook, Twitter of Instagram met de hashtag #Kijlstra90jaar en tag Kijlstra Ambulancezorg & Personenvervoer in je bericht. Je kunt ook een foto maken van de kleurplaat en deze mailen naar: redactie@kijlstra.nl (of vraag papa of mama om dit te doen). Je kunt de kleurplaat ook opsturen: Kijlstra Ambulancezorg & Personenvervoer, t.a.v. communicatie, Postbus 81, 9200 AB Drachten.

Kijlstra is jarig!
De kleurplatenwedstijd is één van de activiteiten tijdens het jubileumjaar van Kijlstra Ambulancezorg & Personenvervoer. Dit jaar vieren we dat we 90 jaar bestaan!

Klik hier om de kleurplaat te downloaden!