Wij staan altijd voor u klaar

Nieuwsbericht

Website Meldkamer Ambulancezorg Noord-Nederland voor werven centralisten

Om de vacatures van verpleegkundig centralist bij onze gezamenlijke meldkamer onder de aandacht te brengen, is er afgelopen week een ‘werken bij’ website gelanceerd voor de Meldkamer Ambulancezorg Noord-Nederland (MkANN). De bezoeker van deze website krijgt een goed beeld van het werk – en de werkplek – op de Meldkamer Ambulancezorg Noord-Nederland (MkANN).

Het delen van vacatures
Met de komst van de website is er één vaste plek gecreëerd waar alle vacatures van de meldkamer gedeeld kunnen worden. Dit in plaats van delen via de verschillende websites van de drie Noord-Nederlandse ambulancediensten (Kijlstra Ambulancezorg, UMCG Ambulancezorg en Ambulancezorg Groningen). We hopen dat de eigen MkANN-website een gunstig effect heeft voor de presentatie van de vacatures en vooral dat er veel reacties komen van mensen die enthousiast zijn over de functie van verpleegkundig centralist.

Neem snel een kijkje op www.mkann.nl
De website van MkANN wordt de komende weken uitgebreid met informatie voor burgers en ketenpartners. Ben je benieuwd hoe de site eruit ziet? Klik dan hier.