Meld u aan!

Refereeravond 3 oktober 2024

Uitnodiging refereeravond Samen sterker voor betere zorg

Wij nodigen u van harte uit voor de gezamenlijke refereeravond ‘Samen sterker voor betere zorg’ op donderdagavond 3 oktober 2024 vanaf 19.00 uur – 22.00 uur. Locatie is het Van der Valk hotel in Leeuwarden (Lynbaan 35).

Tijdens deze interactieve en inspirerende avond gaan we dieper in op de cruciale samenwerking tussen huisartsen, centralisten en ambulancezorgprofessi0nals. Aan de hand van herkenbare casuïstiek bespreken we best practices vanuit verschillende perspectieven, delen we ervaringen en ontdekken we hoe we onze samenwerking kunnen optimaliseren voor de beste zorg aan onze patiënten.

Wat kunt u verwachten?

  • Boeiende lezingen van deskundigen uit het zorglandschap
  • Interactieve casussen met praktijkvoorbeelden
  • Netwerken met collega’s uit de keten

Programma
19.00 tot 19.30 uur : inloop en ontvangst met koffie en thee
19.30 tot 20.15 uur: opening door dagvoorzitter Renate Kuivenhoven en start van het programma
20.15 tot 20.30 uur: pauze
20.30 tot 21.30 uur: vervolg programma
21.30 uur tot 22.00 uur: netwerkborrel

Voor wie
 Huisartsen in Friesland en centralisten en ambulancezorgprofessionals ALS uit Fryslân, Groningen en Drenthe. Er is plek voor 200 belangstellenden.

Aanmelden
Aanmelden kan via onderstaande inschrijfformulier vóór 1 september 2024.

Goed om te weten
De organisatie  in handen van Kijlstra Ambulancezorg. Op deze avond wordt beeldmateriaal gemaakt, dat gebruikt kan worden voor interne publicatie. Wilt u meer informatie? Neem contact op met de afdeling Leren & Ontwikkelen van Kijlstra Ambulancezorg via opleiding@kijlstra.nl

Graag tot ziens op 3 oktober 2024!

 

Refereeravond 3 oktober 2024

Graag nodigen wij, de Regionale Ambulancevoorzieningen van Groningen, Friesland en Drenthe, u van harte uit voor een inspirerende refereeravond over de kracht van samenwerking in de zorg. Ontdek hoe we door de krachten van zowel Ambulancezorg, Meldkamer als huisartspraktijken te bundelen nóg betere zorg kunnen bieden aan onze patiënten. Samen staan we immers sterker! Wij geloven dat een goede samenwerking essentieel is voor het leveren van de beste zorg aan onze patiënten. Wij kijken dan ook uit naar een inspirerende avond vol nieuwe inzichten en een versterkte samenwerking tussen Ambulancezorg, Meldkamer en huisartsen!

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Functie(Vereist)

Werkzaam bij(Vereist)