Wij staan altijd voor u klaar

Vertel het ons

Zorg ontvangen van ambulancemedewerkers maakt vaak diepe indruk op patiënten, maar ook op naasten en omstanders. Heeft u een vraag over onze hulpverlening? Of wilt u onze medewerkers laten weten wat hun hulp met u heeft gedaan? Vertel het ons! Dit kan op verschillende manieren.

Vraag

Heeft u een vraag naar aanleiding van de zorg die u of uw naaste van ons heeft ontvangen? Stel uw vraag via ons onderstaande contactformulier. Wij proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. U kunt in dit formulier ook uw suggesties voor verbetering aan ons kwijt.

Bedankje of compliment

Wilt u onze medewerkers bedanken of een compliment geven? Dat kan hier. Wij zorgen dat uw bedankje of compliment bij de betreffende medewerker(s) terechtkomt!

Klacht

Heeft u tijdens onze hulpverlening, het vervoer in de ambulance of in het contact met onze medewerkers iets meegemaakt waardoor u niet helemaal tevreden bent? Laat het ons weten. Wij gaan graag in gesprek om uw klacht te bespreken en waar mogelijk naar een oplossing te zoeken. Uw klacht kan ons helpen het in de toekomst beter te doen. Lees hier meer over onze klachtenprocedure. (interne link klachtenprocedure)