Wij staan dag en nacht voor u klaar

Ambulancezorg

Iedereen krijgt wel eens te maken met de ambulance. Als patiënt, als familielid of bijvoorbeeld als omstander in het verkeer. De professionals van Kijlstra Ambulancezorg staan 7 dagen per week en 24 uur per dag paraat om aan iedereen die dat nodig heeft zorg te verlenen. Dit doen wij vanuit 13 posten verspreid over Fryslân. Maar u komt ons soms ook tegen buiten de Fryske provincie.

Spoedzorg en planbare zorg

Het eerste waar mensen vaak aan denken bij het woord ambulance is de gele auto, de blauwe zwaailichten en de gillende sirenes. We hebben het dan over spoedeisende zorg. Maar ambulancezorg is veel meer. Lees hier meer over spoedzorg en planbare ambulancezorg >>

Een ambulancedienst is zelfstandig en staat los van een ziekenhuis of andere zorgorganisatie. Elke regio in Nederland heeft een eigen Regionale Ambulancevoorziening.

De mensen van de ambulance

De mensen van de ambulance staan dag en nacht paraat om overal waar dat nodig is specialistische zorg te verlenen. Lees verder >>

In acute situaties rust, vertrouwen en professionele zorg bieden. Dát, in combinatie met persoonlijk contact in een relatief kortdurend zorgmoment, maakt dat ik zo van mijn vak houd.

Christina van der Schaaf, ambulanceverpleegkundige

Wat u van ons mag verwachten

  • hoogwaardige ambulancezorg: 7 dagen per week en 24 uur per dag,  altijd én overal;
  • zorg door gespecialiseerde en betrokken ambulancemedewerkers, waarbij u als patiënt op één staat;
  • ambulancezorg in goede samenwerking en afstemming met onze ketenpartners;
  • veilige zorg en veilig vervoer.